CONDE MMA

Mixed Martial Arts (MMA) är en modern tävlingskampsport med antika rötter. Med tekniker hämtade ur judo, brottning, boxning och jujutsu - så är MMA en av de mest helomtäckande moderna kampsporterna. Vi övar slag, sparkar, nedtagningar och ledlås,
strypningar och kontrollpositioner på marken. Ett normalt träningspass består av en gemensam uppvärmning, därefter teknikövning där vi repeterar kampsportstekniker, och avslutningsvis är det dags för sparring (för avancerade utövare) och konditionsträning (för nybörjare). All träning sker under kontrollerade former och respekt för våra kamrater är alltid prioriterat.

TERMINSSTART

Vi har terminsstart i slutet av januari och i slutet av augusti varje år, men vi har även löpande intag av nya medlemmar. Prova gärna ett pass helt gratis!

MMA

Träningarna leds av Emil Söderholm och Mikael Widegren. Båda är utbildade, erfarna och meriterade kampsportare med mångårig erfarenhet av utövande, instruerande och tävlande.

FÖRSÄKRING

Alla medlemmar är försäkrade under träningen. Lion Crown Muay Thai IF är medlem i Svenska Budo & Kampsportsförbundet.
Försäkringen ingår i träningsavgiften.

PRISINFORMATION

Klicka här

Avgiften inkluderar träningsavgift.

VILLKOR

Bindningstiden är 6 månader med 2 månaders uppsägningstid.
Fullständig medlemsvillkor

UTRUSTNING

För att börja träna MMA behöver du träningskläder (shorts och t-shirt eller likvärdigt), tandskydd, suspensoar.

När du tränat några gånger är dags att börja tänka på att inskaffa boxningshandskar (12oz). För dom lite mer avancerade utövarna så behövs även Amatör MMA-handskar samt benskydd.

Medlemmar i Conde BJJ & MMA har tillgång till rabatt hos några av Göteborgs kampsports-butiker
Rådfråga ansvarig instruktör innan du köper något för att få information om vart ni kan gå.

House of champions 2024