Conde BJJ

BJJ utövas iklädd en judodräkt (gi) och det finns ett system med graderingar och bälten. Som nybörjare har man ett vitt bälte. Första graderingen ger ett blått, följt av lila, brunt och till sist svart bälte. Att stiga i graderna är betydligt svårare än inom många andra kampsporter eftersom det ställs stora krav på utövarens tekniska förmåga i BJJ. I regel tar det minst två års träning innan ett blått bälte kan erhållas.

BJJ är en av de snabbast växande sporterna i världen och är på stark frammarsch i Sverige. Tävlingar hålls regelbundet runt om i landet. På tävling möter man motståndare i samma viktklass och med samma bältesfärg. På så vis blir tävlingarna alltid balanserade med lagom motstånd, för avancerade såväl som nybörjare.

För mer information gällande BJJ hänvisar vi till Wikipedia, BJJ

BJJ

TERMINSSTART

Vi har terminsstart i slutet av januari och i slutet av augusti varje år, men vi har även löpande intag av nya medlemmar. Prova gärna ett pass helt gratis!

TRÄNINGEN

Träningen passar både killar och tjejer i alla åldrar. Eftersom teknik alltid är avgörande, passar träningen lika bra för en liten utövare som för en som är stor och stark. I början behövs ingen speciell utrustning. T-shirt och vanliga träningsbyxor går bra.

FÖRSÄKRING

Alla medlemmar är försäkrade under träningen. Conde BJJ är medlem i Svenska Budo & Kampsportsförbundet.
Försäkringen ingår i medlemsavgiften.

PRISINFORMATION

Klicka här

Avgiften inkluderar träningsavgift.

VILLKOR

Bindningstiden är 6 månader med 2 månaders uppsägningstid.
Fullständig medlemsvillkor