Är Kampsport för alla?

JA! Alla har möjlighet att kunna träna hos oss oavsett om det är motionsnivå eller i elite nivå. Vi har pass för alla nivå.

Vad ska man ta med sig?

I början räcker det med att man tar med sig vanliga träningskläder (T-shirt och shorts/träningsbyxor) och vattenflaska. Därefter kommer varje förening meddela va är det för utrustning samt kläder man behöver för kampsporten.

Hur gammal måste man vara?

Varje förening har olika åldrar, beroende på vad man anser som är mogen ålder att börja. Beroende på vilken förening/kampsport kan man börja antingen så tidigt som 6 års ålder och vissa föreningar kan man börja när man är 14 år. 

Kan man träna flera olika kamsporter?

Ja det kan du.

Hur betalar man?

På House of CHampions använder vi oss av autogiroblanketter. Bindningstider är 6 månader och så är det två månaders uppsäningstid. 

Jag skall byta bank, behöver jag göra något för att autogirot skall fungera?

Ja, skicka ditt nya bankkontonummer till ekonomi@ouseofchampions.se

När kan jag frysa kontot?

Du kan endast frysa konto av dessa skäl: 

1. Skada eller sjukdom som förhindrar medlemmen under en period överstigande två månader att träna. Sådan skada eller sjukdom skall bekräftas med läkarintyg. 

2. Graviditet. 

3. Studier eller arbete på annan ort under minst två månader.

Ni har dragit pengar under sommaren, även då det inte har funnits instruerade pass!?

Betalninen av terminerna är uppdelade genom hela året. Istället för att betala 2100 för en termin så betalar man 349 kronor per månad. (om man tränar i tex en föreningn som vuxen). Vi har ännu inte tagit extra betlat för sommarträningen hos oss, som flera andra föreningar i Göteborg gör. Detta kan dock ändras i framtiden.

Hur säger jag upp medlemskapet?

Man laddar ner blanketten från hemsidan, fyller den. (Blankatten får inte skickas via post). Utan den måste scannas in och skickas till ekonomi@houseofchampions.se. Lämna aldrig blanketten till någon tränare eller elev på klubben då den riskerar att komma bort. Du är ansvarig fö ratt blanketten kommer fram. Om blanketten inte når oss riksuerar du att få betala tills dess att en uppsäning har registerats via ekonomi@houseofchampions.se

House of champions 2024