Välkommen till House of Champions!

Vill du träna kampsport och självförsvar har du kommit helt rätt. På House Of Champions kan du träna Muay Thai, MMA, BJJ, Kickboxning och Krav Maga. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller på elitnivå, motionär eller tävlande: vi har en plats för alla! Duktiga tränare, Kanon träning och en väldigt god stämning, kom gärna upp till oss och hälsa på!

BJJ

 

Föreningen

Conde BJJ (Champions MMA & Conde BJJ IF)
Facebook: Conde BJJ & MMA
Instagram: Conde BJJ & MMA

 

Kort information om BJJ

BJJ utövas iklädd en judodräkt (gi) och det finns ett system med graderingar och bälten. Som nybörjare har man ett vitt bälte. Första graderingen ger ett blått, följt av lila, brunt och till sist svart bälte. Att stiga i graderna är betydligt svårare än inom många andra kampsporter eftersom det ställs stora krav på utövarens tekniska förmåga i BJJ. I regel tar det minst två års träning innan ett blått bälte kan erhållas.

BJJ är en av de snabbast växande sporterna i världen och är på stark frammarsch i Sverige. Tävlingar hålls regelbundet runt om i landet. På tävling möter man motståndare i samma viktklass och med samma bältesfärg. På så vis blir tävlingarna alltid balanserade med lagom motstånd, för avancerade såväl som nybörjare.

För mer information gällande BJJ hänvisar vi till Wikipedia, BJJ

 

Börja träna BJJ

Terminsstart

Vi har terminsstart i slutet av januari och i slutet av augusti varje år, men vi har även löpande intag av nya medlemmar. Prova gärna ett pass helt gratis!

 

BJJ 

Träningen passar både tjejer och killar i alla åldrar. Eftersom teknik alltid är avgörande, passar träningen lika bra för en liten utövare som för en som är stor och stark.
I början behövs ingen speciell utrustning. T-shirt och vanliga träningsbyxor går bra.

 

Instruktör

Huvudinstruktör

Martin (Greven) Hedenbergh (Svartbälte i BJJ)

En av Sveriges mest meriterande utövare i submisson wresling. Martin har under det åren erhållt titlar i submission wrestling såsom Alive champion 2010, SM guld 2009, vinnare av grapplingligan 2009, och FILA VM 2:a. Martin har också varit med i svenska landslaget i submisson wrestling.  

 

Försäkring

Alla medlemmar är försäkrade under träningen. Conde BJJ är medlem i Svenska Budo & Kampsportsförbundet.
Försäkringen ingår i medlemsavgiften.

 

Prisinformation

Klicka här

Avgiften inkluderar både träningsavgift och medlemsavgift.

 

Villkor

Bindningstiden är 6 månader med 2 månaders uppsägningstid.
Fullständig medlemsvillkor